Zoeken naar rijschool dordrecht

 
 
rijschool dordrecht
 
Kies voor de WOLF taxi opleiding in Dordrecht.
Kwaliteit is een speerpunt van ons beleid en kenmerkt zich onder andere door het BOVAG lidmaatschap en hoog slagingspercentage. Kortom WOLF rijbewijsshop Dordrecht is de juiste keuze voor taxi opleidingen! Haal je taxi-rijbewijs bij WOLF rijschool in Dordrecht. Waarom is een taxi opleiding bij WOLF rijbewijsshop Dordrecht anders dan bij andere aanbieders? Je volgt een traject dat speciaal voor jou is samen gesteld. De examens worden van te voren gepland. Hierdoor is het mogelijk om een tijdelijke taxipas aan te vragen zodat je direct aan de slag kunt gaan bij een werkgever. De taxi opleiding wordt verzorgd door gekwalificeerde instructeurs. Voor de theorie bieden wij een unieke mogelijkheid om thuis te studeren. Altijd de mogelijkheid om een theorieexamen in de buurt te doen.
Huseyin de rijschool van Dordrecht autorijschool van Dordrecht.
Schrijf je in om terug gebeld te worden. Alle velden met een zijn verplicht om in te vullen. Maandag t/m vrijdag van 0900 tot 2100. Zondag van 1200 tot 2000.
autorijschool-dordrecht Rijschool Yellow.
ZOEKEN T 088 6030150. Open dag 02 april. Ben je minimaal 165 jaar oud en ben je op zoek naar een goede autorijschool in Dordrecht? Dan heb je er zojuist één gevonden! Bij Rijschool Yellow leer je veilig en vlot rijden. Vraag een vrijblijvende gratis proefles aan en maak kennis met onze bewezen lesmethode onze instructeurs en onze ontspannen manier van lesgeven.
Rijschool Dordrecht Intest Je eerste 10 rijlessen voor 199.
Bij onze krijg je je rijlessen altijd in dezelfde auto en dezelfde instructeur. Unieke theoriecursus in Dordrecht met een slagingspercentage van 95%. Intest rijschool Dordrecht bied verschillende theoriecursussen aan in Dordrecht en omstreken. De week theoriecursus kost 159 en de dagcursus om je theorie in 1 dag te halen kost 99. Kon je toch niet slagen in één keer dan mag je gedurende twee maanden de klassikale theoriecursus blijven volgen. En op de dag van de examen mag je ook deelnemen aan de dagcursus. Een tweede examen kost je dan nog 55. Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen?
Autorijschool George.
rijopleiding geeft voor het rijbewijs B auto en rijbewijs B/E auto aanhangwagen. De eigenaar / instructeur George heeft eerst gefungeerd als één van de pijlers van de rijschool van zijn broer met groot succes! Uiteindelijk heeft dat geleidt tot een zelfstandige rijschool. De werkwijze die George hanteert is. Eerlijk en open naar de klant toe. Up to date in vakkennis. En na 30 jaar in het vak nog steeds plezier in het lesgeven en nog steeds kikt als zijn kandidaat slaagd! Wil je dat ervaren? Bel dan even voor een proefles.
Rijles bij autorijschool Martinique Dordrecht.
De lessen worden door een vaste instructeur gegeven waardoor je al snel vertrouwd bent met elkaar en zonder angst de weg op gaat. Zo wordt je stap voor stap voorbereid voor je rijexamen. Je hebt de keuze uit diverse pakketten zodat je een rijopleiding volgt die bij jouw past. Bezoek onze website voor alle mogelijkheden en meer informatie.
Home Autorijschool Joost Visser.
Autorijschool Joost Visser. Rijplezier begint hier. Regio Zwijndrecht Dordrecht.
Home Autorijschool Highway.
Wij zijn zo flexibel om mee te denken met ons leerlingen door de volgende verschillende mogelijkheden aan te bieden. Theorielessen in het theorielokaal. Rijschool Highway is opgericht in 1993. Het rijteam bestaat uit meer dan 10 ervaren instructeurs welke u graag helpen met het behalen van uw rijbewijs. Sinds de rijschool bestaat hebben wij veel ervaring kunnen opdoen. Mede daardoor kunnen wij ons goed aanpassen aan de verschillende soorten leerlingen die er zijn. Letterlijk iedere leerling is verschillend en weet zich te onderscheiden van de rest. Daarom verzorgen wij ook rijlessen op maat. Zo kunt u zo effectief en efficiënt mogelijk uw rijbewijs sneller behalen.
Dordrecht De Beste Rijscholen.
In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. Cijfers over de periode 01-04-2016 t/m 31-03-2017. Update eind augustus 2017. Info voor rijscholen / anonieme status.
Rijschool voor Vrouwen Dordrecht Ladies Rijschool Dodrecht.
Start direct met je rijopleiding! Plan zelf je rijlessen in! Tarieven Ladies Rijschool Dordrecht. In één keer mijn rijbewijs gehaald! Dankjewel Ladies Rijschool D. Over Ladies Rijschool Dordrecht. Ladies Rijschool is opgericht door vrouwen voor vrouwen. Sommige vrouwen vinden het onprettig of intimiderend om met mannen in de betrekkelijk kleine ruimte van een auto te verblijven. Dit kan te maken hebben met eerdere slechte ervaringen met mannelijke instructeurs of medeleerlingen. Bijvoorbeeld door ongepaste of provocerende opmerkingen. Ook kunnen er religieuze bezwaren aan de orde zijn. Bij Ladies Rijschool willen we vrouwen de kans geven om hun rijopleiding samen met andere vrouwen en zonder mannen te volgen. Lees meer over Ladies Rijschool. Neem contact met ons op voor een afspraak.
Verkeersschool Rules Startpagina Facebook.
Vertel mensen wat je ervan denkt. Super rijschool binnen 3 weken me rijbewijs Ruben is super aardig en top veel geleerd zonder hem was zeker nie gelukt bedankt voor alles en nu voor me motor RIJSCHOOL RULES the shit. In juni 2015 het A2-rijbewi js en vandaag het A-rijbewij s in 1x gehaald bij Verkeerssc hool Rules. Ruben is een gekke rij-instru cteur maar dat helpt je slagen. Echt een top top top rijschool! Voordat ik ging lessen vond ik rijden heel erg eng.
Rijschool WOLF De Beste Rijschool in Dordrecht.
Zoeken op trefwoord zoek. WOLF rijschool Dordrecht Nu 5 lessen voor 100. U bevindt zich hier. WOLF rijschool Dordrecht Nu 5 lessen voor 100. Haal je rijbewijs bij WOLF rijschool Dordrecht. Wil je starten met rijlessen maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk hoe duur zijn mijn rijlessen? Wanneer je nu kiest voor een intake bij WOLF rijschool Dordrecht kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben en welk rijlespakket het beste bij je past!

Contacteer ons