Meer resultaten voor motorrijlessen

 
 
motorrijlessen
 
Motorrijschool De Jong De tweewielerspecialist.
Bij CBR uitgeroepen tot de beste rijschool van Rotterdam. Start nnu ook bromfiets!
Prijslijst motorrijlessen Verkeersschool Metro Al sinds 1964 een begrip in Den Haag.
Over Metro Alle rijbewijzen. Opleidingen kies je categorie. Contact Voor persoonlijk advies. Examen AVB voertuigbeheersing Examen AVD verkeersdeelname Examens zijn excl. Aanbieding 5 praktijklessen van 60 minuten eenmalig per kandidaat. Praktijkles A per 60 minuten. Privé praktijkles per 60 minuten. Eigen Verklaring EV waarde document CBR. EV en 60 minuten voorrijden privé. Praktijk herexamen AVD incl. 60 minuten voorrijden privé. Compact opleiding AVB I van 4 maal 120 min incl. examen en voorrijden120 min.
Motorrijles Groningen en Marum Autorijschool van der Heide.
Voor motorrijles ben je bij Rijschool van der Heide aan het juiste adres. Al jaren horen wij tot de top van het noorden wat betreft slagingspercentage. De afgelopen 4 jaar was dat voor het praktijkexamen voertuigbeheersing 100% en voor verkeersdeelneming 85%. Je hebt les op een nieuwe Yamaha XJ6 een gemakkelijke motor om mee te leren rijden. Regels omtrent het motorrijbewijs. Ben je nog geen 20 jaar? Dan mag je examen doen voor het A1 rijbewijs lichte motor. Vanaf 17 jaar mag je theorie-examen doen en kun je beginnen met rijlessen.
Motorrijbewijs halen Motorrijschool De Keijzer.
Bij Motorrijschool De Keijzer ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwaliteitsopleiding. Bij ons leer je pas echt goed motorrijden. De motorrijlessen worden bij ons individueel gegeven in een één op één situatie. De instructeur heeft dus alle aandacht voor jou alleen. Home Over ons Tarieven Examens Contact. Welk getal zie je hieronder? Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving Tilburg. Dan ben je bij Motorrijschool De Keijzer aan het juiste adres. Goed opgeleide instructeurs en uitstekend onderhouden motoren maken dat u een onvergetelijke ervaring opdoet bij Motorrijschool De Keijzer.
Home.
Deze maand vrijblijvende gratis try the Bike. Motorrijschool Vos is dé motorrijschool in jouw regio Venlo en Horn gespecialiseerd in het verzorgen van motorrijlessen en voortgezette rijopleidingen. Anton Vos gediplomeerd ADAC motorinstructeur is gespecialiseerd in diverse vormen van motoropleidingen zijn fulltime werkzaam in deze bedrijfstak voor toekomstige motorrijders. Anton volgt de cursisten altijd vanaf de motor. Dit heeft als voordeel dat de instructeur hetzelfde voelt als de cursist. Denk bijvoorbeeld aan warmte kou gladheid regen wind e.d. Verder kan de instructeur heel makkelijk zonder tijdverlies iets voordoen. Maar het grootste voordeel is dat hij tijdens zijn werk bezig is met zijn hobby. Voor de les kun je starten met koffie thee. gaat niet van de lestijd af.
Motorrijbewijs halen? Motorrijschool 1-2 Ride.
Vanaf 18 jaar kan je al beginnen met je motorrijbewijs. Wil je motorrijles in Groningen Ten Boer of Appingedam? Dan is 1-2 Ride dé Motorrijschool!
Motorrijbewijs halen? ANWB Motorrijles Persoonlijk lesadvies.
Zekerheid over aantal lessen en kosten. Je motorrijbewijs halen met ANWB motorrijles. Wil je zo snel mogelijk je motorrijbewijs A halen? Of volg je liever losse motorrijlessen in je eigen tempo? Bij de motoropleiding van ANWB Rijopleiding is de keuze aan jou! Geslaagde kandidaten geven onze instructeurs een. Gebaseerd op 11659 stemmen. Bekijk alle reviews tevreden.nl. Waarom een motorrijopleiding bij ANWB Rijopleiding. Lessen van de hoogste kwaliteit. Bepaal zelf het lestempo. Zekerheid over aantal lessen en kosten. Zoek rijschool in de buurt. Vul je postcode in waar je opgehaald wil worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
Motorrijles in Groningen bij Voorrang. Al 40 jaar de beste. Rijschool Voorrang.
Eerst leer je het voertuig beheersen daarna gaan we de openbare weg op. Naast instructeurs zijn we ook fanatieke motorrijders. We geven onze motorrijlessen met passie voor de sport. In Hoogezand / Sappemeer en omgeving leer je op een veilig terrein alle oefeningen voor het examen voertuig beheersing. Daarna vervolgen we de opleiding op de openbare weg. Voor de plaatsen Groningen en Winschoten kun je nu ook terecht op Autorijles Groningen of Autorijles Winschoten. Ook kun je voor meer informatie over onze motorrijlessen in Winschoten een kijkje nemen op Motorrijles Groningen. Daarnaast volgt binnenkort meer informatie over onze spoedcursussen autorijles in Groningen op Spoedcursus Autorijles.
Motorrijlessen in Amsterdam Verkeersschool Habboul.
U bent iets vergeten! Artikel niet meer op voorraad! Lekker snel je motorrijbewijs in Amsterdam halen? De motorrijlessen in Amsterdam van Verkeersschool Habboul leiden je snel en volledig op voor het motorrijbewijs. Zo kan je snel zelf de weg op met je eigen motor! Verkeersschool Habboul biedt verschillende motoropleidingen. Zo kan je er voor kiezen om maar 1 of 2 motorrijlessen per week te nemen. Maar je kunt ook een versnelde cursus doen door de hele motoropleiding in 5 tot 10 dagen te doorlopen. Kies wat jij het fijnst vindt!
MOTORRIJLESSEN HAARLEM Rijschool Kennemerland Rijschool Kennemerland.
Bij ons ben je aan het juiste adres voor je motorrijbewijs. Hier kun je veilig makkelijk snel en vooral voordelig je motorrijbewijs halen. Wij lessen op de beste en nieuwste motoren Kawasaki Honda Ducati die allemaal voorzien zijn van ABS en handvatverwarming. Ook kun je gratis gebruik maken van onze verwarmde kleding. Wel zo lekker in de koudere maanden! Ook kun je een Try the Bike cadeau geven! Ervaar het motorrijden zonder last van ander verkeer.
Motorrijles Autorijschool en Motorrijschool HANS Woerden Utrecht.
Motorrijbewijs A Direct Pakket 3 1.299. Een pakket van 25 uur motorrijles inclusief een eigen verklaring een examen voertuigbeheersing en een examen verkeersdeelneming Examen vanaf 24 jaar. Losse lessen 46 p.u. Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen. Wij bieden ook herhalingslessen aan. Start dan samen met motorrijlessen! Hoe zijn de regels voor het motorrijbewijs? Als je jonger bent dan 24 jaar krijg je eerst te maken met de lichte motor A1. Vanaf 17 jaar mag je daarvoor al rijlessen volgen. Vanaf 17 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 18 jaar mag je de praktijkexamens voertuigbeheersing en verkeersdeelneming doen voor het rijbewijs A1.
Motorrijles Tilburg Eindhoven Den Bosch en Breda.
In onze motorrijschool in Tilburg bieden wij 3 manieren om motorrijles te volgen. Voor de praktijkopleiding categorie A motor krijg je motorrijlessen van 50 minuten. De eerste les is altijd een proefles. Na de proefles wordt er een globale inschatting gemaakt over de hoeveelheid benodigde motorrijlessen en de kosten hiervan. Motorrijden voor gevorderden / opfriscursus. De motorrijlessen binnen de gevorderden/ opfriscursus is met name bedoeld voor de motorrijder die al geruime tijd niet meer motor gereden heeft of zijn of haar vaardigheden wil verbeteren dan wel up-to-date wil blijven. Ook als je een vervelende ervaring in het verkeer hebt gehad en onzeker bent geworden kan deze opfriscursus je weer de zekerheid over je motor en je rijvaardigheden geven.

Contacteer ons